top of page

Hallo en welkom! Leuk dat je meer wil weten!

Ik ben Charline en hieronder vertel ik je wat meer over mezelf

Mijn professionele roots liggen in de hedendaagse kunstwereld en hoewel ik op professioneel vlak afscheid heb genomen van de kunstwereld, kan ik nog steeds genieten van wat het te bieden heeft. Zo ga ik – wanneer ik kan - nog steeds heel graag naar tentoonstellingen van (hedendaagse) kunst kijken.

Een uitzonderlijk aanbod bracht me naar een speciale plek in Zuid-Frankrijk waar ik gedurende drie jaar heerlijk weg van alles leefde. Omringd door uit het asiel geredde honden, paarden en katten genoot ik van de natuur en het simpele leven. Mijn passie voor gezonde voeding kan ik met zekerheid terugbrengen naar de vele receptjes die ik daar uitprobeerde en de verse producten waarmee ik kon werken.

Na dat eenvoudige leven in Frankrijk, stond ik te ver af van de meer gesofisticeerde kunstwereld en werd het me duidelijk dat voeding- en dieetkunde een passie waren waarin ik me grondiger wilde verdiepen. Mijn drie jaar op de schoolbanken waren erg interessant en uitdagend en ik genoot ervan om niet alleen bij te leren over de wetenschap, maar ook de psychologie van voeding en ons eetgedrag. Vandaag begeleid ik met veel enthousiasme patiënten en geniet ik ervan om mijn kennis te kunnen overbrengen en in de praktijk te zetten.

Over mijn manier van werken en mijn visie over voeding kan je hier meer lezen

Charline adriaens-14.jpg

Bedankt voor je bericht!

bottom of page